Orbit Webdevelopment + Over Orbit

Eerste gesprek
Om uw doel en visie te doorgronden komen wij persoonlijk bij u langs voor een oriënterend gesprek. Wij zijn van mening dat dit de juiste manier is om uw toekomstige website hier naadloos op aan te sluiten.

Voorstel

Op basis van het eerste gesprek krijgt u van ons een voorstel met een vaste prijsopgave en een toelichting over het design en de functies van uw website.

Concept

Wij ontwikkelen een concept voor u die met uw goedkeuring gerealiseerd wordt. Mocht het concept nog niet aan uw wensen voldoen zullen wij in overleg met U het concept blijven ontwikkelen tot we beide tevreden zijn.

Realisatie
Zodra het concept goedgekeurd is beginnen we met het realisatieproces. Hieronder valt het bouwen van de website en het ontwikkelen van de gewenste applicaties. U krijgt van ons de mogelijkheid het proces te volgen door middel van een directe toegang. U kunt tussentijds op- en aanmerkingen doorgeven.

Testen

Op het moment dat de website gerealiseerd is testen wij de website uitvoerig op fouten en onregelmatigheden om problemen in de toekomst uit te sluiten.

Oplevering

Bij de oplevering van de website gaan we nogmaals rond de tafel zitten om het project af te sluiten. Op het moment dat de website online gaat krijgt U van ons nog een maand de tijd om laatste wijzigingen door te geven die wij uiteraard kosteloos zullen toepassen.Webdesign
Wij gebruiken een professioneel ontwerp- en bouwproces waarbij design een
belangrijk element is. Wij creëren een design dat de bezoeker aanspreekt en dat tevens de informatie in een overzichtelijke en duidelijke vorm presenteert.

Huisstijl

Wij baseren het ontwerp van uw website op uw huidige huisstijl. Voor een nieuwe huisstijl kunt u ook bij ons terecht.

Logo

Orbit Webdevelopment ontwerpt exclusieve, stijlvolle en opvallende logo's die niet trendgebonden zijn en daarom jaren kunnen meegaan, zowel op internet, bij presentaties als bij drukwerk.Wij bieden twee manieren van onderhoud aan, de eerste is een Content Managing systeem waarbij u zelf uw website kan aanpassen en invullen. Voor klanten die hier geen tijd in willen steken is er onze persoonlijke aanpak. Aanpassingen en suggesties richt u tot ons en wij zorgen dat het binnen 48 uur geregeld is, snel en simpel.Om alle aspecten van uw website in eigen beheer te hebben bieden wij ook hosting en domeinregistratie. Hierdoor zijn wij een centraal aanspreekpunt voor alles omtrent uw website.• Nieuwsbriefsysteem
• Flash animatie (banners), voor reclame-uitingen op uw of andere websites
• Foto en video galeries
• Beeldoptimalisatie
• Taalmodule